Behandling med kiropraktik mod smerter og stivhed

Døjer du med smerter og stivhed i dine led eller i din ryg og nakke? Så skulle du prøve kiropraktik.

Hvor kan jeg blive behandlet med kiropraktik på Frederiksberg?

Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik kan du få en professionel kiropraktisk behandling, udført af en veluddannet og rutineret kiropraktor.

Frederiksberg Kiropraktiske Klinik sætter en ære i at levere den bedste behandling med kiropraktik og vil derfor altid basere et kiropraktisk behandling forløb på grundige forundersøgelser. Når du booker tid til en indledende konsultation hos en kiropraktor hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik vil du således skulle gennemgå en længere udredning.

Din kiropraktor vil undersøge din krop grundigt ved manuel palpering, lige som der vil blive optaget røntgen billeder af det ramte område. På den måde sikrer din kiropraktor at der ikke overses skader eller skavanker som ikke kan konstateres med det blotte øje eller føles uden på kroppen.

Du vil samtidig selv skulle fortælle om dine oplevelser samt dine smerter og dit ubehag. Og skulle der eksistere journaler med relevante oplysninger om eksempelvis traumer, tidligere behandlinger og lignende vil disse – selvfølgelig med in tilladelse – blive indhentet som reference.

Hvilke behandlinger tilbyder Frederiksberg Kiropraktiske Klinik?

Frederiksberg Kiropraktiske Klinik tilbyder behandling med kiropraktik for de mest almindelige lidelser i ryg og bevæge apparat. Det kan for eksempel dreje sig om nakkesmerter og hold i nakken, hovedpine og migræne, lændesmerter og spændinger over lænden, smerter mellem skulderbladene, indeklemt iskias nerve, nedsunken forfod, smerter i hofte og lyske, musearm og musehåndled, tennis og golf albue samt diverse former for smerter forbundet med sports skader.

Uanset om dine smerter eller din stivhed i kroppen skyldes nedslidning eller om ubehaget er en følgevirkning af et akut traume kan en kiropraktor nærmest med sikkerhed hjælpe dig. Du kan læse mere om Frederiksberg Kiropraktiske Klinik, og bestille tid til din første kiropraktik konsultation, på hjemmesiden kiropraktor-frederiksberg.dk.