Find den bedste begravelsesforretning i Hjørring og Hirtshals

Det kan være rigtig svært for de pårørende at skulle overskue de mange opgaver forbundet med et dødsfald, når et elsket menneske netop er gået bort. Der er nemlig rigtig mange af dem – og de kræver hver især et vist engagement og en del planlægning.

Som efterlevende står man som regel for at skulle realisere og fordele arv og gæld, og for at tømme og afvikle den afdødes seneste bolig – det såkaldte dødsbo. Dette kan være hårdt i sig selv, og som om det ikke var nok, skal man også sørge for at en begravelse eller bisættelse bliver sat i stand. Det er et langt sejt træk at skulle løse alle disse temmelig tunge opgaver på én gang.

Derfor er det en god idé at få den rette hjælp til dette. En marskandiser kan hjælpe med rydning af dødsbo, en advokat kan ordne papir arbejdet – og en dygtig bedemand fra en lokale begravelsesforretning kan sagtens forestå alt det praktiske i forbindelse med planlægning og gennemførelse af en begravelse eller bisættelses ceremoni.

Hvad hjælper bedemanden med?

En bedemand er din nærmeste allierede når det handler om begravelses forberedelserne. Det er bedemanden du tilkalder som noget af det første efter at døden er indtruffet. Din bedemand vil hjælpe dig med at udfylde dødsanmeldelsen og indsende denne rettidigt.

En bedemand med et stærkt lokal kendskab vil varetage al kontakt til kommune, kirke, kapel og krematorium, og sørge for at der bliver indhentet begravelses hjælp samt at begravelse eller bisættelse kommer til at foregå i overensstemmelse med dine – eller med den afdødes – ønsker. Og så kan bedemanden også hjælpe med ekstra opgaver så som booking af et spisested eller et forsamlingshus til den efterfølgende gravøl eller reception.

Skal bisættelsen forgå i Hjørring eller Hirtshals kan du med fordel benytte Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri – læs mere på https://www.baggesen.dk/.