Find flotte og velholdte biler til salg online

Find flotte og velholdte biler til salg online

Står der ”ny bil” på familiens ønskeliste – måske som følge af en flytning, et nyt job, eller familie forøgelse – bør du tænke dig godt om, inden du tager tegnebogen op ad lommen. Det kan være farligt fristende at falde for de mange glittede reklamer i blade, brochurer og på tv, som lover guld og grønne skove, hvis du køber det sidste nye skud på stammen fra en af de kendte bil producenter.

Men det er slet ikke sikkert, at du har brug for en funklende ny bil. For det første er en ny bil en kæmpe økonomisk udskrivning, som i langt de fleste tilfælde vil kræve, at du optager et lån for at kunne finansiere købet. Og for det andet vil en ny bil tabe så meget af sin nyværdi inden for de første par år, at du for det tredje vil kunne få langt mere bil for pengene, hvis du vælger at købe en brugt bil via en autoriseret forhandler.

Hvorfor skal jeg vælge at købe en brugt bil?

Selv om der er stor glæde og tilfredsstillelse forbundet med at sætte sig bag rattet i en ganske jomfruelig ny bil, og nyde alt det spritnye ekstra udstyr og de gode køre egenskaber, er der stadig mange flere fordele ved at købe en brugt bil af nyere dato. Du får den som nævnt langt billigere – og da den brugte bil ikke behøver at være mere end 3 – 5 år gammel, vil den sagtens kunne være i besiddelse af state of the art ekstra udstyr, som du ellers ville skulle betale ekstra for.

Du slipper for det store værditab, som er forbundet med en helt ny bil. Og køber du din brugte bil gennem en autoriseret forhandler, kan du være sikker på, at den ikke fejler noget, og at prisen står mål med kvaliteten. Se annoncer for brugte biler til salg hos forhandlere over hele Danmark på biltorvet.dk