Find tilbud på gulvafslibning hos lokal gulvmand

Er dit trægulv tørt, mat og trist i overfladen? Så trænger det sikkert til en grundig behandling i form af en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Hvad skal jeg vælge: Afslibning eller afhøvling af mine gulve?

Om du skal vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling kommer helt og holdent an på trægulvets tilstand og beskaffenhed samt skadernes omfang.

Hvis dit trægulv har lidt større skade, for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse, kan det være på sin plads med en gulvafhøvling. Når der trænger fugt ind til træets kerne kan de enkelte lameller eller brædder nemlig svulme op hvilket kan føre til dybe revner eller buler i gulvet. Disse ujævnheder kan kun udjævnes ved hjælp af en gulvafhøvling. Og så er det blot at håbe på at gulvet kan tåle en sådan.

Er dit trægulv der imod blot mærket af dagligdags slitage i form af overfladiske skønhedspletter vil du efter al sandsynlighed kunne nøjes med en grundig men skånsom gulvafslibning. Under alle omstændigheder bør du have en erfaren gulvmand med på råd når du står for at skulle vælge mellem gulvafslibning og gulvafhøvling. Han vil nemlig være den fagperson som bedst er i stand til at vurdere hvilken behandling er er den rette for dit gulv.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Som nævnt oven for er en gulvafslibning en forholdsvis skånsom behandling, hvorfor de fleste trægulve fint vil kunne tåle en gulvafslibning. Dit slidte og nussede trægulv vil således kunne blive rigtig flot igen med den rette hjælp fra en dygtig og rutineret gulvsliber som har det rette professionelle håndelag og blik for detaljen.

En erfaren gulvmand vil hurtigt kunne vurdere hvor meget – eller hvor lidt – det er nødvendigt at slibe af gulvets overflade for at opnå et flot resultat. Du kan få meget mere information om gulvafslibning og efterbehandling her.