Giv din skønhed et boost med den rette creme

Har du problemer med tør hud, sart hud eller irriteret hud? Så kan du med fordel bruge Vitacreme B12.

Hvad er Vitacreme B12?

Vitacreme B12 er en særlig creme som har et højt indhold af vitamin B12 og mange andre plejende og nærende ingredienser. Med Vitacreme B12 kan du blandt andet opnå en blødere og mere elastisk hud med et yngre udseende og en friskere fremtoning.

Vitacreme B12 går nemlig ind og tilfører huden masser af fugt og næring indefra således at huden får den bedste hjælp til at reparere og genopbygge sig selv. Du vil kunne mærke hvordan din hud bliver både fastere og mere spændstig når du benytter Vitacreme B12 over en længere periode. Dette skyldes at niveauet af kollagen – hudens byggesten – øges når huden får den rette næring.

Du kan således udsætte hudens aldrings tegn med Vitacreme B12 idet fine linjer udlignes og dermed undgår at udvikle sig til dybe rynker. Samtidig får tør hud en ekstra hjælpende hånd med Vitacreme B12 hvilket kan være tiltrængt, især i den kolde vinter tid. Og døjer du med visse hud lidelser som for eksempel psoriasis, rosacea eller astma eksem kan du opleve en dulmende og beroligende virkning når du bruger Vitacreme B12.

Vitacreme B12 mod hudlidelser

Kliniske undersøgelser har vist gode resultater ved brug af Vitacreme B12 i forbindelse med udbrud af eksempelvis rosacea, psoriasis, eksem eller andre former for atopiske hud lidelser.

Når huden slår ud vil den typisk være stresset og derfor lide skade. Med Vitacreme B12 kan du lindre kløe dulme svie, og samtidig begrænse udbruddets varighed og sværhed. Dette skyldes at de nærende og plejende ingredienser i Vitacreme B12 for det første virker beroligende på huden og for det andet giver den de nødvendige midler til at bygge sig selv op på ny.

Du kan købe Vitacreme B12 creme tør hud på vitacreme.dk.