Giv fitnesscentret baghjul med en lækker motionscykel til hjemmebrug

Er du blandt de mange danskere, som er godt og grundigt trætte af ikke at kunne komme i træningscenter på daglig basis? Så har du med en motionscykel mulighed for selv at komme i form derhjemme.

Hvordan vælger jeg den rette motionscykel?

Når du står for at skulle vælge den helt rigtige motionscykel til dit fitnessrum er det vigtigt at du gør dig klart hvad du ønsker af en motionscykel. Skal den primært bruges til at køre ”hyggeture”, som kan fungere som kredsløbs træning og erstatte din daglige cykeltur, eller er du til hård spinning eller decideret landevejsrytteri?

Du kan nemlig med fordel investere i en billig motionscykel hvis du blot vil trille lidt rundt et par gange om dagen. Men skal din motionscykel kunne lidt mere, er det en god idé at vælge en mere avanceret model. Ellers vil du lynhurtigt blive træt af cyklens begrænsninger. Og det er temmelig demotiverende når det handler om at opretholde en fornuftig trænings rutine.

Hos Fitnessgruppen finder du alle former for motionscykler i høj kvalitet. Er du i markedet efter en versatil og særdeles solid motionscykel kan du med fordel vælge den lækre Circle Fitness B8 træningscykel. Denne motionscykel anvendes i mange motions centre, men kan sagtens opstilles i private fitnessrum.

Circle Fitness B8 træningscyklen er med sine mange indstillings muligheder et oplagt bud på en motionscykel for den kræsne motions udøver. Den lækre cykel kan anvendes såvel i forbindelse med cirkel træning som til cardio træning eller spinning. Modstanden styres direkte fra cyklens håndtag hvilket gør det nemt at justere niveauet for din træning. Og så kommer Circle Fitness B8 træningscyklen med en enkel indbygget computer og masser af programmer som er indstillet på forhånd for den optimale daglige træning.

Du kan se denne og mange andre motionscykler hos Fitnessgruppen på Fitnessgruppen.dk