Hvad hjælper Splash about badetøj til?

Hvad hjælper Splash about badetøj til?

Vi slår lige fast med det samme, at der er tale om badetøj, som der hedder “Splash About”, så der er ikke tale om en sammensætning af danske og engelske ord, men ganske enkelt et mærke samt afslutningen med en betegnelsen: Splash about badetøj.

Her har du at gøre med badetøj til børn, men det er noget meget specielt badetøj, man især benytter til de helt små, når de skal lære at svømme.

En af de første prøvelser, børn bliver udsat for, er, at de skal lære at svømme, og det sker sammen med forældrene i en tidlig alder fra før de kan gå eller snakke.

Det er en god måde for børnene at lære deres motorik at kende, og så kan både børn og forældre mødes i svømmehaller og udveksler erfaringer og oplevelser – og så er det jo meget smart at være god til at svømme fra en tidlig alder i et land, der er så meget omgivet af vand.

Men som bekendt er små børn afhængige af deres forældre til at klare det meste de første mange år og specielt i de helt små år: spise, sove og skide samt pisse.

Og børn har jo ikke situationsfornemmelse på samme måde, som voksne har lært det, så når børn skal, så skal de – og de gør det!

Det er jo dog ikke helt praktisk i en svømmehal med klorvand, hvor der er andre mennesker i.

Man har bødetøj, der er designet til den slags, men som ofte lækker, og så er der badebleer, men det er ikke dem alle sammen, der er lige gode.

Derfor har man opfundet dette Splash About badetøj, som bliver anbefalet fra mange instanser af, når det kommer til at give et godt råd til, hvad man skal iføre de små børn, når de skal prøve at svømme.