Juridisk bistand

Rådgivning og hjælp til juridiske spørgsmål kan være en sjældenhed for dig som privat eller en tilbagevendende del af arbejdet for dig som erhvervsdrivende. Uanset om du ofte eller sjældent har brug for juridisk bistand, så er det et godt valg at gå efter en allround advokat århus eller i andre større byer. 

Hvorfor vælge en advokat i Århus?

Fordelen ved at vælge en advokat i Århus eller andre større byer er, at du ofte finder større advokatkontorer med flere ansatte. Dette faciliterer din kontakt med kontoret og giver dig ofte en større alsidighed. De enkelte advokater er som regel specialiseret inden for et område og med flere på ét kontor, har du således adgang til mere alsidig ekspertviden. 

Når du vælger et større advokatkontor, har du desuden adgang til både advokatfuldmægtige og advokater. Advokatfuldmægtige tager en lavere timepris end advokater, men kan klare mange af de mindre sager og rutineforespørgsler – du kan med andre ord spare penge ved at vælge en advokatfuldmægtig, når du blot har en rutinesag.

Centralt og let tilgængeligt…

Selvom du måske ikke bor i en større by, kan der være andre fordele ved at vælge sin advokat i Århus eller én af de andre større byer. Beliggenheden i en stor by gør tilgængeligheden nemmere for møder mellem dig, din advokat og en evt. tredje part. Skal du møde for landsretten foregår det i byer som Århus eller København, ligesom offentlig transport eller flyforbindelser som regel er bedre til større byer. 

Nu om dage foregår det meste af kontakten med din advokat ofte via mail, telefon eller videoopkald – du behøver sjældent fysisk møde advokaten og kan derfor lige så godt vælge et advokatkontor, der er nemt tilgængeligt. At bruge advokatkontoret til mødested giver din advokat mulighed for at trække på ekspertviden fra sine kollegaer på kontoret efter behov, ligesom der er nem adgang til retten.