Lad dit barn gå på privatskole i København

Står dit barn for at skulle starte i skolen meget snart? Så leder du sikkert med lys og lygte efter en velegnet skole. Og her kan du overveje en privatskole.

Privatskole – lærdom for livet

Fælles for alle forældre som vælger at lade deres børn gå i privatskole er at de ønsker noget helt særligt for børnenes skolegang. En privatskole vil som regel kunne tilbyde lidt mere end en almindelig kommunalt drevet folkeskole – og det er der flere forskellige grunde til.

For det første vil en privatskole typisk have en skarpere screening proces når det kommer til indlemmelse af nye kræfter i lærerkollegiet. Dette betyder en stærkere sammensat lærergruppe og et højere kompetence niveau. Samtidig vil målsætningerne og visionerne på en privatskole være med til at styrke sammenholdet mellem skole, elever, lærere og forældre hvilket skaber et solidt fundament og sikrer at alle bevæger sig i samme retning.

For det andet har privatskoler i reglen normeringer som betyder en højere lærer til elev ratio. Dette sikrer den optimale læring og faglige såvel som sociale trivsel for elever i alle aldre. Og for det tredje vil du med en privatskole få mulighed for at vælge en skole med et fagligt indhold som matcher dine ønsker og dit barns evner.

Hvor kan jeg finde en god privatskole i nærheden af min bopæl i København?

Hvis du og din familie bor i København, på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan I med fordel tage et kig på Johannesskolen.

Johannesskolen er blandt de mere velrenommerede privatskoler i København. På Johannesskolen finder du dygtige og engagerede lærerer og pædagoger som står klar til at give dit barn den bedste start på livet.

Hos Johannesskolen er de grundlæggende værdier sammenhold, demokrati og fællesskab sammen med medborgerskab, ansvarlighed og dannelse. Du kan læse mere om Johannesskolen på skolens egen hjemmeside https://www.johannesskolen.dk/.