Professionelt udført fedtsugning med flot resultat

Hvis du går og er ked af dine fedt depoter rundt omkring på kroppen er det værd at overveje en fedtsugning.

Ved en fedtsugning kan du komme de genstridige buler og deller til livs, som ikke forsvinder uanset hvor meget du træner og hvor sundt du spiser i det daglige. Det drejer sig for de flestes vedkommende om overskydende fedt placeret på maven og hofterne i form af topmave, deller eller de såkaldte danse håndtag.

En fedtsugning kan også gøre kål på ridebukselår, fedt omkring knæene og på inderlårene samt de velkendte mormor arme og de uskønne fedtpuder på ryggen og på flankerne. Disse fedt depoter vil typisk være utroligt stædige og forblive intakte selv om du træner dig åleslank og lever sundt. Og det er rigtig irriterende hvis man gerne vil udstråle ungdom og sundhed.

Hvornår er en fedtsugning relevant for mig?

Ofte er ophobning af fedt på uhensigtsmæssige steder på kroppen hormonelt eller arveligt betinget. Har eller havde din mor eksempelvis tendens til buler på de forkerte steder vil du sandsynligvis også få det.

Du vil ikke kunne træne disse fedt depoter væk, og de vil forblive intakte ligegyldig hvor mange udrensnings kure og diæter du gennemgår. Hvis du vil dellerne og bulerne til livs er en fedtsugning den helt optimale løsning. Med en fedtsugning udført af en dygtig plastik kirurg vil du kunne opnå de eftertragtede Venus mål.

Nu om stunder kan en fedtsugning udføres med helt utrolig præcision og uden ar eller andre skæmmende skønhedspletter. Efter en fedtsugning vil du faktisk være klar til at gå på arbejde igen dagen efter. Og så kan en fedtsugning i langt de fleste tilfælde foretages i lokal bedøvelse, så du ikke skal i narkose.

Hør mere om fedtsugning, og bestil tid til en indledende konsultation hos de dygtige kirurger på AGATA Privathospital, via hjemmesiden agata-privathospital.dk