Skarpe SEO tekster sælger bedre

Skal din hjemmeside have det ekstra nyk opad på Googles søgeresultat sider som er afgørende for den ønskede konvertering? Så bør du finde dig en professionel SEO-tekstforfatter.

Hvad er en SEO-tekstforfatter?

En SEO-tekstforfatter er en tekstforfatter eller skribent som har specialiseret sig inden for udfærdigelse og tilrettelæggelse af SEO tekst.

SEO tekst er karakteriseret derved at den opfylder en række krav til indhold, disposition og sproglig korrekthed. En SEO tekst skal for eksempel bestå af et bestemt antal ord af hvilke en vis procentdel skal udgøres af søgeord eller søgetermer.

Disse søgeord eller søgetermer skal have relevans for den vare eller produkt kategori som skal sælges via teksten. Derfor skal en SEO-tekstforfatter mestre den svære kunst at fylde det rette antal søgeord ind i teksten og stadig få denne til at give mening.

Google kigger nemlig ikke udelukkende på mængden af søgeord i en tekst. Det betyder også en del i forhold til SEO at teksten er korrekt udført hvad angår semantik og syntaks, og at den leverer relevant information omkring produktet eller ydelsen.

Googles algoritmer er særdeles avancerede, og spotter lynhurtigt de sikre tegn på om SEO teksten er et resultat af en maskin oversætelse eller måske en direkte oversættelse af en eksisterende tekst på et andet sprog. Og denne form for snyd bliver der ikke set med milde øjne på hos Google.

Derfor bør du altid vælge en dygtig SEO-tekstforfatter som er i stand til at levere relevant og vedkommende indhold til din hjemmeside i form af velskrevet og gennemarbejdet SEO tekst. Med en dygtig SEO-tekstforfatter på opgaven kan du være sikker på at denne bliver løst til et rent tolvtal. Du vil hurtigt kunne se resultater, først og fremmest i form af en kundevenlig hjemmeside med læsbare produktbeskrivelser og kategoritekster, og dernæst ved at hjemmesidens placering i Googles søgeresultater forbedres markant.

Læs mere, og find din tekstforfatter, på wordpens.com